Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Arunci cu pietre după mașini, ajungi la poliție

0 44

Un bărbat din localitatea maramureșeană Leordina este cercetat pentru sfidarea organelor judiciare, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Duminică seara, în jurul orei 20.30, în localitatea Leordina, în dreptul unui imobil se afla un bărbat de 30 de ani din localitate care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, arunca cu pietre după autoturismele care circulau pe DN 18 şi adresa cuvinte jignitoare şi expresii vulgare trecătorilor care se aflau în zonă.

Bărbatul a fost surprins de către un poliţist ce se deplasa spre secţia de poliţie, care l-a avertizat pe bărbat însă acesta a continuat să arunce cu pietre şi să adreseze injurii, inclusiv poliţistului.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de siguranţă publică care l-a condus pe bărbat la sediul poliţiei în vederea identificării. Bărbatul este cercetat acum pentru sfidarea organelor judiciare, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More