Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Așa ceva! Groapă din asfalt ”sărbătorită” cu tort, șampanie și artificii – VIDEO

0 545

Inventivitatea tinerilor români pare nemărginită uneori, mai ales în momentul în care aceștia aleg să facă mișto de autorități. La Cluj, umorul a fost ridicat la rang de artă, iar o nenorocită de groapă din asfalt a beneficiat de cea mai inedită petrecere aniversară.

Drumul Judeţean 150 Câmpia Turzii – Viişoara – Ceanu Mare – Frata – Mociu. Un drum cu mari probleme, ca multe altele din județul Cluj. Sătui de promisiunile autorităților de a reabilita această porțiune de drum de mulți ani, mai mulți tineri au găsit o metodă inedită de a atrage atenția asupra problemei.

Dacă în alte cazuri de până acum oamenii puneau ghivece cu flori, plantau copaci sau alte plante în gropile din asfalt pentru a atrage atenția asupra situației, de această dată o groapă care a distrus multe mașini la ”viața ei” a beneficiat de o petrecere pe cinste.

Mai mulți tineri s-au adunat în miez de noapte în mijlocul străzii, lângă deja celebra groapă, au adus la ”masa petrecerii” tort, șampanie, au aprins artificiile și au dat drumul la muzică.

Bineînțeles, din repertoriu n-a lipsit și ”Mulți ani trăiască, groapa să trăiască, la mulți ani!”


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More