Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Asfaltări la foc continuu pe străzile din Dej – VIDEO

1 91

asfaltare-reabilitare-strazi-dej

Cartierul dejean Dealul Florilor, dar și alte zone dinspre centrul orașului, au căpătat în ultimele zile o față nou-nouță după finalizarea lucrărilor de asfaltare pe unele artere de circulație.

După ce la finalul săptămânii trecute au fost finalizate lucrările de asfaltare pe străzile Dobrogeanu Gherea, Vidin și Mărăști, în această săptămână au fost realizate lucrările de reabilitare a străzilor Unirii, Ștefan Cicio Pop și Carpați.

Potrivit primarului Costan Morar, lucrările vor continua în săptămâna ce vine cu finalizarea asfaltării străzilor Carpați, Ștefan Cicio Pop și Horea.

“Lucrările de reparații străzi demarate la finalul săptămânii trecute pe străzile Vidin și Dobrogeanu Gherea, au continuat în acest sfârșit de săptămână pe străzile Unirii, Ștefan Cicio Pop și Carpați. Astăzi au fost finalizate intervențiile pe strada Unirii, porțiunea între magazinele Carrefour si Standard, lucrări care vor fi finalizate luni, dacă vremea va permite. Tot săptămâna viitoare vor fi finalizate și lucrările pe străzile Ștefan Cicio Pop, Carpați și Horea”, a declarat Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Orban Petru spune

    O lopata de asfalt pentru gaura din sensul girator D.Gherea–spre Cartierul de sus,nu au mai avut sau nu s-a vazut acea gaura din sensul cu pricina ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More