Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Asigurare pentru telefon, modem şi tabletă de la Orange

0 140

Începând din 28 ianuarie, pentru a avea mai multă grijă de gadgeturile lor, clienții Orange pot folosi serviciul de asigurare pentru telefon, modem şi tabletă, oferit sub umbrela Orange Care.

Astfel, telefoanele, modemurile şi tabletele cumpărate din magazinele Orange pot fi asigurate în momentul cumpărării sau în maxim 30 de zile de la achiziţionarea lor. Pentru a încheia o asigurare, clientul trebuie să vină în orice Orange shop cu actul de identitate, cu dispozitivul pe care vrea să-l asigure şi factura dispozitivului. Costul asigurării va fi calculat în funcţie de valoarea dispozitivului şi se va regăsi lunar în valoarea facturii.

Clienţii pot beneficia de reparaţii gratuite, în limita valorii de asigurare, sau chiar de înlocuirea dispozitivului cu acelaşi model, în cazul în care nu poate fi reparat. Asigurarea este emisă de Cardif-Assurances Risques Divers S.A. Paris, sucursala Bucureşti, şi este valabilă şi pentru călătoriile în străinătate, timp de maxim 30 de zile. În cazul unui eveniment neprevăzut, clienţii pot suna la 0374 290 029, număr Orange cu tarif normal, între 9:00-18:00 unde vor afla informaţiile de care au nevoie pentru a beneficia de asigurare.

Mai multe detalii pe www.orange.ro/orangecare .

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More