Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Asigurarea RCA s-ar putea scumpi din nou. Autoritatea de Supraveghere Financiară a afişat noile tarife de referinţă

0 88

RCA-urile ar putea creste în următoarea perioadă. Autoritatea de Supraveghere Financiară a afişat noile tarife de referinţă care sunt mai mari decât cele stabilite în luna octombrie 2018.

Tarifele de referinţă publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară pentru următoarele şase luni arată majorări pentru aproape toate categoriile de şoferi. Vorbim acum despre cei tineri, cu vârste sub 30 de ani. Pentru o maşină cu o capacitate cilindrică de 1.200 de centimetri cubi, tariful de referinţă va fi cu 93 de lei mai mare faţă de anul trecut.

Peste această capacitate cilindrică, majorarea este 124 de lei faţă de 2018. Pentru maşinile un pic mai puternice, cu motor de până la 1.600 de centimetri cubi, creşterea este de 260 de lei. 

Pentru cei cu vârsta cuprinsă între 41 şi 50 de ani, cu maşină de aceeaşi capacitate, tariful de referinţă este cu 224 de lei mai mare. Pentru o maşină cu un motor şi de 2000 de centimetri cubi, preţul creşte cu 361 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More