Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Asistații social scoși la curățenie în zonele publice ale Dejului

0 1.026

Zonele publice ale Dejului au fost ecologizate de echipele SADP și de beneficiarii venitului minim garantat.

Zone publice ale Dejului au fost ecologizate de echipele Serviciului Administrării Domeniului Public și beneficiari ai venitului minim garantat, transmite primarul municipiului Dej, Morar Costan.

În completarea acestor acțiuni de ecologizare, a continuat edilul municipiului, Poliția Locală Dej a derulat acțiuni punctuale de verificare a respectării regulilor de bună conduită în zonele publice și păstrarea curățeniei în oraș aplicând sancțiuni, după caz.

Conform prevederilor unei hotărâri a Consiliului Local „Este interzisă aruncarea în altă parte decât în locurile special destinate (containere, coșuri de gunoi), a hârtiilor, a cojilor de semințe și fructe, a altor resturi, a ambalajelor care au ca rezultat murdărirea străzilor, parcurilor, piețelor, a altor locuri sau clădiri publice, ori a mijloacelor de transport în comun”.

 De asemenea pentru a menține curățenia a fost suplimentat numărul de coșuri de gunoi din oraș, a mai adăugat Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More