Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Asistentă de pe ambulanță lovită cu pumnii de câțiva tineri beți

0 49

someseanul-ambulanta

O asistentă a Serviciului de Ambulanță Județean Sălaj, stația Jibou, a avut parte de o experiență nefericită noaptea trecută, după ce a intervenit la un caz în localitatea Domin.

Ambulanța a fost solicitată să intervină în satul Domin, din comuna Someș Odorhei, unde un tânăr acuza stări de rău și trebuia transportat la spital. Acesta, împreună cu alți cinci tineri de etnie rromă, au băut peste măsură la o înmormântare, iar în timpul nopții i s-a făcut rău.

Pacientul a fost urcat în ambulanță pentru a fi transportat la spital, însă și colegii lui de pahar au vrut să facă o plimbare cu ambulanța pentru a-și însoți prietenul.

La refuzul medicilor ca și ceilalți tineri să urce în ambulanță, aceștia au devenit violenți și au declanșat scandalul. Prima care le-a ieșit în cale a fost asistenta medicală, aceasta fiind luată la pumni de tineri. De nervii și pumnii bătăușilor n-au scăpat nici geamurile ambulanței, care au fost sparte.

Foto: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More