Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Asociaţia bărboşilor – Beard Brothers – a donat ISU Cluj o ambulanță cumpărată cu bani colectați la evenimente caritabile

0 338

Au primit cadou de Crăciun o ambulanţă. Maşina nou-nouţă a ajuns la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență Cluj. Iar Moș Crăciun cel darnic a fost Asociaţia bărboşilor – Beard Brothers – cunoscută pentru actele caritabile pe care le-a făcut în ultimii ani. Ambulanța va porni imediat să salveze vieţi.

O asociaţie neguvernamentală din Cluj, Beard Brothers, a cumpărat şi a livrat o ambulanţă SMURD către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj. Maşina de intervenţie, cu dotări de tip C – terapie intensivă mobilă – a fost achiziţionată cu 97.500 de euro, anunţă organizaţia.

„Oameni frumoşi, azi, avem plăcerea să anunţăm ca am livrat, aşa cum am indrăznit să promitem, o ambulanţă de tip C, către Smurd Cluj. De ce zicem prima? Pentru că deja am pornit la drum să o cumpărăm şi pe a doua! Targetul nostru a fost de 150.000 de euro, am reuşit să strângem 120.000, din care am cumpărat cu 97500 euro, prima ambulanţă, complet echipată!”, a anunţat Beard Brothers pe pagina lor de Facebook.

Ambulanţele de tip C, sunt ambulanţele cele mai dotate din punct de vedere al aparaturii si al personalului medical.

„Unul din cele mai ambiţioase proiecte ale noastre a prins formă, iar pentru asta, vrem să vă mulţumim, vouă, oamenilor, care aţi înteles nevoia reală a comunităţii noastre. Vrem să le mulţumim prietenilor din cadrul ISU Cluj pentru tot sprjinul acordat pe toată perioada proiectului”, au mai scris reprezentanţii asociaţiei, adăugând că speră ca în curând să poată livra o nouă ambulanţă către ISU Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More