Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Asociația de prietenie Yzeure-Gherla mulțumește românilor pentru solidaritate

0 47

JeSuisCharlie

Președintele Asociației de prietenie Yzeure – Gherla a transmis un mesaj de mulțumire pentru românii care și-au arătat în ultimele zile solidaritatea față de poporul francez în urma tragediei petrecute la Paris prin atacurile teroriste ce au vizat publicația Charlie Hebdo.

”Orașul Yzeure și Asociația de prietenie Yzeure – Gherla sunt extrem de impresionați de prezența în Paris de mâine (n.r. duminică) a președintelui dumneavoastră, Klaus Iohannis.

Suntem, în aceeași măsură, foarte impresionați de mesajele de simpatie care ne-au fost adresate de către prietenii noștri români. Un mare ”mulțumim” pentru țara voastră pe care o iubim”, se arată în mesajul semnat de către Pierre Guillot, Președintele Asociației de Prietenie Yzeure-Gherla.

Orașul francez Yzeure și Municipiul Gherla au semnat un protocol de prietenie în urmă cu aproape 20 de ani, din acel moment luând naștere Asociația umanitară de înfrățire între cele două orașe. De-a lungul timpului, francezii au desfășurat numeroase acțiuni umanitare și de ajutorare a populației din Gherla, îndreptându-și atenția în special către acțiunile care au în prim plan tinerii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More