Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ASR Principele Nicolae al României ajunge joi la Dej, pe bicicletă

0 74

cartile copilariei pe bicicleta-asociatia curtea veche

Turul ciclist caritabil “Cărțile copilăriei pe bicicletă”, organizat în beneficiul Asociației Curtea Veche cu participarea ASR Principele Nicolae al României, a campionului național la ciclism Alex Ciocan și a unor importanți oameni de afaceri din țară, ajunge în Dej, joi, 23 aprilie.

Astfel, toți cei interesați să participe la eveniment pot conduce plutonul de cicliști de la intrarea în oraș dinspre Urișor (ora 18.15) până la punctul de întâmpinare din Parcul Mic, str. Bobâlna (ora 18.30).

Evenimentul este un proiect unic în România și traversează 10 orașe în doar 9 zile, din Sighetu Marmației până în Constanța, în perioada 23 aprilie – 3 mai pentru promovarea lecturii și a unui stil de viață sănătos la nivel național.

principele Nicolae al Romaniei
ASR Principele Nicolae al României

 

Cei care nu vor putea fi prezenți și doresc să se implice pot accesa profilurile de fundraising ale bicicliștilor create pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro/pebicicleta  și susține cauza cu o donație online. Fiecare sumă donată ajută la integrarea copiilor din mediul rural în programul național de lectură “Cărțile copilăriei”, prin care Asociația Curtea Veche realizează donații de carte și creează cluburi de lectură în comunități din medii defavorizate.

Mai multe detalii despre Asociația Curtea Veche, aflată Sub Înaltul Patronaj al ASR Principele Nicolae al României, programul național de lectură inițiat de aceasta și turul ciclist caritabil “Cărțile copilăriei pe bicicletă” puteți afla de pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro/pebicicleta  și Facebook.com/AsociaţiaCurteaVeche.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More