Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Astăzi este Ziua Internațională a Educației. Mesajul transmis de primarul Dejului

0 31

Ziua Internațională a Educației se sărbătorește în fiecare an în data de 5 octombrie. Cu această ocazie, primarul Dejului, Costan Morar, transmite următorul mesaj.

”Astăzi, 5 octombrie, este Ziua Internaţională a Educaţiei şi a Profesorului. O zi dedicata tuturor celor care străbat frumosul dar si totodată, greul drum al cunoaşterii. Este ziua dascălilor, a celor care zi de zi se apleacă cu dăruire şi profesionalism, asupra copiilor noştri, transmiţându-le cunoştinţele şi întreaga experienţă, pregătindu-i pentru paşii următori ai vieţii. Este ziua in care ne îndreptam atenţia spre cei care se pregătesc pe băncile instituţiilor de învăţământ, cei care reprezintă viitorul fiecărei familii şi al comunităţii.

Municipiul Dej se mândreşte cu instituţii de învăţământ de prestigiu, cadre didactice bine pregătite şi devotate care împreună cu elevii s-au remarcat prin rezultate de excepţie.

Tuturor astăzi, le transmit felicitările şi respectul meu pentru munca şi efortul depus pe tărâmul educaţiei, care stă la baza dezvoltării şi viitorului nostru.

La mulţi ani!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More