Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Atac de la un nume greu în PSD. Fatalism în ceea ce privește viitorul partidului

0 846

Un nume care atârnă greu în PSD a făcut declarații din care reiese situația instabilă a partidului.

Conform adevărul.ro, Ioan Rus, membru important al PSD, liderul așa-zisului Grup de la Cluj, a făcut, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, declarații ce surprind oarecum nemulțumirile acestuia față de actuala situație din partid. El a făcut o analiză proprie a modului în care funcționează organismul Partidului Social Democrat și a insistat pe o oarecare nesiguranță pe care acesta o simte sub toată tevatura creată de contextul politic.

„Nu a mai fost niciodată aşa ceva în PSD, această consensualitate, mai mult decât unanimitate, şi asta mă înspăimântă de-a dreptul. Am participat la sute de şedinţe de-astea de-a lungul vremii. De exemplu Marian Vanghelie, chiar dacă nu avea o cultură politică, făcea scandal pe chestiuni la care ţinea. Baronii locali, votaţi de judeţele lor, aveau puncte de vedere, era o dispută extraordinară în orice BPN, pe resurse şi pe proiecte. Acum văd că nimeni nu are nimic de spus”, a declarat acesta în cadrul emisiunii.

De asemenea, se pare că Ioan Rus vede cu o oarecare fatalitate destinul PSD căci, în cadrul aceleași emisiuni, a afirmat și faptul că „PSD s-a băgat pe o stradă cu sens unic, nu mai există ieşiri nici în dreapta, nici în stânga şi o să dăm cu capul în gard”.

De altfel, aceeași publicație, adevărul.ro, notează că Ioan Rus și-a arătat suportul pentru noul partid înființat de Victor Ponta.

„Soluţia pe care o propun Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu cred că este o soluţie bună şi eu îi voi sprijini pe ei. Pentru că Pro România nu înseamnă împotriva cuiva, ci doar pentru. Eu nu sunt fondator acolo, dar am anunţat acum că îi voi sprijini pe ei”, a declarat Ioan Rus.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More