Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Atac direct. Emanuel Ungureanu – „peneliştii au furat de au rupt”

0 606

Emanuel Ungureanu a lansat un atac intempestiv la adresa lui Rareș Bogdan. Ce a scris deputatul USR-PLUS?

Incredibila IPOCRIZIE a lui Rareş Bogdan! Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani, ca mai toate instituţiile de stat în general: Apele Române, Hidroelectrica, Electrica S.A etc.

Oriunde şi-au putut planta oameni în consiliile de administraţie, peneliştii au furat de au rupt. Rareş Bogdan a fost acţionar până mai ieri la firma Trendcommunication prin care a deţinut şi un ziar din Cluj-Napoca, prin această firmă Rareş Bogdan a mâncat bani frumoşi de la mai multe instituţii de stat printre care şi de la Spitalul Judeţean Cluj.

Dovada o aveţi în documentul ataşat. Este un răspuns primit la o interpelare din luna mai a anului trecut, răspuns semnat de omul protejat de PNL Cluj-Napoca, fostul manager al Spitalului Judeţean Cluj, Petrică Şuşca. De aceea atacă Rareş Bogdan pe unde poate conducerea USR şi miniştrii USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani şi le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele.

Până vor reface alianţa lor dragă cu PSD, peneliştii vor avea viaţă grea cu noi. Nu îi mai lăsăm la furat, aşa cum am promis. Asta este viaţa. Gata cu hoţiile! Pentru cei care doresc să revadă de unde s-a îmbogăţit Rareş Bogdan le recomand să vadă această emisiune. Sau să citească acest articol. Recomand în prealabil să consumaţi şi ceva pentru senzaţie de vomă…, a scris Ungureanu pe pagina sa de Facebook, duminică. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More