Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Atacați în miez de noapte cu un cocktail Molotov

0 54

incendiu apartament balcon

Panică pentru o familie din Zalău, noaptea trecută, după ce un incendiu a izbucnit pe neașteptate în apartamentul în care locuiau. Oamenii s-au trezit îngroziți, înconjurați de flăcări.

Pompierii zălăuani au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu pe strada Ioan Nichita din Zalău, unde un apartament amplasat la parter a fost cuprins de flăcări în jurul orei 2 noaptea.

Locatarii apartamentului au reușit să scape din calea flăcărilor, iar intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se extindă la tot apartamentul și apoi la întregul bloc.

Din câte se pare, familia respectivă a fost victima unei reglări de conturi. Conform pompierilor, incendiul a fost provocat de către o mână criminală, vinovații nefiind încă identificați.

Se pare că aceștia au aruncat un cocktail molotov pe geamul apartamentului situat la parterul blocului, iar flăcările au cuprins imediat obiectele de mobilier din încăpere. Cel care locuia în apartament, un chiriaș, a scăpat nevătămat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More