Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Atelier de electrocasnice făcut scrum într-un incendiu. A ars și casa și mansarda

0 914

Un incendiu violent a cuprins noaptea trecută un atelier de reparații aparate electrocasnice, din localitatea bistrițeană Unirea, flăcările extinzându-se și la mansarda imobilului, dar și la electrocasnicele depozitate în curte.

În momentul sosirii la locul solicitării, incendiul se manifesta generalizat la nivelul atelierului de reparații, acoperișului casei tip duplex și a unei cantități însemnate de electrocasnice stivuite în curtea interioară.

În urma incendiului, a fost distrusă o suprafață totală de aproximativ 380 mp, constând în atelierul de reparații electrocasnice, acoperișul și mansarda imobilului (casa tip duplex). S-a reușit evacuarea unor bunuri de la nivelul parterului imobilului care a fost protejat de flăcări.

Pentru gestionarea situației au fost alocate succesiv la locul incendiului șase echipaje de pompieri militari și voluntari din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița și SVSU Bistrița și Livezile, precum și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un consumator lăsat sub tensiune în atelierul de reparații electrocasnice. ( efectul termic al curentului electric).

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More