Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Atenție dejeni! Strada Mihai Eminescu va fi închisă de azi, pentru lucrări de modernizare

0 36

Modernizarea străzilor în municipiul Dej continuă și în acest an cu lucrări ample desfășurate în cadrul unui proiect de infrastructură ce vizează modernizarea a 25 de străzi pe o lungime de 6,5 km.

Prima stradă care intră în lucrări este strada Mihai Eminescu. Aceasta va fi închisă începând de luni 15 februarie, pentru demararea lucrărilor de modernizare.

Pentru a ajunge în zona străzii Mioriței se recomandă folosirea de rute alternative, pe strada George Coșbuc sau pe strada Eroilor-Înfrățirii.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Dej, în toamna anului 2015 au fost începute modernizările pe străzile: Crişan, Gutinului , Mioriţei, Aurel Vlaicu, Piaţa Lupeni, iar în acest an se va continua cu străzile: Mihai Eminescu, Petru Rareş, Cloşca, Vlad Ţepeş, Nichita Stănescu, Pintea Viteazu, Al. Ioan Cuza, Călugăreni, Toamnei, Ciprian Porumbescu, Izlaz, Prieteniei, Tineretului, Podgoreni, Unirii (accesul spre cimitirul din Dealul Florilor).

Investiţia se doreşte a fi finalizată în vara acestui an şi presupune lucrări de pozare a conductelor de canalizare pluvială, refacerea carosabilului şi amenajarea de trotuare cu borduri.

Proiectul de infrastructură ce vizează modernizarea a 25 de străzi pe o lungime de 6,5 km are o valoare de 11 milioane lei, din care 70% reprezintă suma nerambursabilă primită de la Ministerul Dezvoltării, iar 30% din bugetul local.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More