Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Atenție dejeni! Zona Baltă este încă în curs de amenajare. Locurile de joacă, inclusiv cele din această zonă, sunt închise

0 1.315

Reprezentanții Primăriei Dej atrag atenția asupra faptului că locurile de joacă rămân închise. De asemenea aceștia îi îndeamnă pe cetățeni la un comportament responsabil în actualul context al epidemiei de coronavirus.

Reprezentanții Primăriei Municipiului Dej reamintesc faptul că Zona Baltă este încă în curs de amenajare, iar astfel cetățenii sunt rugați să respecte această zonă ca atare în primul rând pentru siguranța lor.

De asemenea, echipajele de poliție supraveghează zona fiind aplicate și sancțiuni însă depinde în primul rând de fiecare dintre noi să fim responsabil și să respectăm regulile de bună conduită și nu de frica amenzilor, transmit aceștia.

De altfel reprezentanții primăriei atrag încă o dată atenția asupra faptului că locurile de joacă din Dej sunt închise în contextul stării de alertă și a epidemiei de coronavirus. Totodată, locurile de agrement din zona Baștă nu au fost încă date în folosință publică.

Părinți și bunici. Locurile de joacă din municipiul Dej rămân închise conform măsurilor instituite la nivel național în contextul protejării populației. Locurile de joacă, inclusiv cele din zona de agrement Baltă sunt marcate cu bandă care indicată faptul că accesul este interzis.

Vă rugăm fiți responsabili și respectați recomandările autorităților pentru siguranța dumneavoastră și a copiilor dumneavoastră. Vă readucem în atenție faptul că locurile de joacă din zona de agrement Baltă nu sunt date spre folosința publică, lucrarea de amenajare fiind în curs.

 Echipajele de poliție sunt în permanență la datorie însă depinde în primul de fiecare dintre noi să fim responsabil și să respectăm regulile de bună conduită și nu de frica amenzilor, se mai arată în comunicatul Primăriei Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More