Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Atenţie la cumpărăturile online! Maramureșean țepuit la cumpărarea unui laptop

0 41

Sâmbătă, 01 octombrie, un bărbat din Seini a sesizat poliţia că a fost înşelat. Acesta a declarat că la data de 30.09.2016 a comandat un laptop în valoare de 2 700 de lei de pe un site. În următoarea zi, la primirea coletului, bărbatul a achitat curierului

contravaloarea produsului şi încă 20 de lei taxe de transport. După ce a deschis coletul, seineanul şi-a dat seama că a fost înşelat întrucât nu a primit laptopul comandat ci un dispozitiv electronic vechi.
Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea recuperării prejudiciului şi identificării autorilor, sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Pentru a evita să deveniţi victimele unor astfel de înşelăciuni, atragem atenţia cu privire la modul de achiziţionare a bunurilor de pe diverse site-uri de internet: Verificaţi dacă site-ul de pe care comandaţi produsele este de încredere, dacă oferă date de identificare complete – contact, adresă, cod de înregistrare fiscală, dacă precizează condiţiile de livrare şi plată!

Este indicat să nu se formuleze niciun formular online în care se cer datele personale Folosiţi un serviciu de curier cu plata ramburs, ce permite deschiderea coletului la primire, asigurându-vă astfel că aveţi în colet produsul comandat!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More