Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Atenție la escrocii care se dau drept angajați ai E.ON Gaz

0 425

eon gaz

Compania E.ON Gaz avertizează consumatorii asupra unui fenomen periculos, care este din ce în ce mai răspândit. Mai precis, există anumiți escroci care se dau drept angajați ai companiei și astfel intră în casele oamenilor pentru a fura, sau solicită sume de bani în numele E.ON Gaz.

“Rugăm consumatorii să anunţe de urgenţă Poliţia dacă persoanele care se prezintă în numele E.ON nu se pot legitima ca angajaţi ai companiei noastre sau ai partenerilor noştri, ori dacă solicită sume de bani în numele companiilor E.ON.

În zona de activitate a companiilor E.ON constatăm în continuare situaţii în care persoane care pretind că sunt angajaţi ai E.ON, sub pretextul verificării, înlocuirii sau citirii contoarelor ori al verificării instalaţiei şi/sau a aparatelor alimentate cu gaz, au pătruns în locuinţele unor consumatori şi au sustras bunuri sau au solicitat diverse sume de bani.

Pentru evitarea unor asemenea situaţii, facem următoarele precizări menite să îi protejeze pe consumatorii de gaze naturale de persoane rău intenţionate care pretind că sunt angajaţii noştri sau că reprezintă companiile E.ON.

Operaţiunile de înlocuire, verificare şi citire a contoarelor de gaz ori de verificare a instalaţiei şi/sau a aparatelor alimentate cu gazsunt realizate de către personalul E.ON sau al prestatorilor de servicii mandataţi de companiile noastre pentru aceste activităţi.

Angajaţii noştri pot fi identificaţi prin echipamentul inscripţionat E.ON şi prin legitimaţia de serviciu. Personalul prestatorilor de servicii poate fi identificat prin legitimaţia de serviciu şi prin împuternicirea din partea companiilor E.ON pentru a efectua operaţiunile menţionate.

Recomandăm consumatorilor să permită accesul doar acelor persoane care prezintă legitimaţia de serviciu şi/sau împuternicirea din partea companiilor E.ON.

De asemenea, precizăm faptul că angajaţii E.ON sau prestatorii de servicii mandataţi de companiile noastre nu încasează bani la domiciliul clienţilornici pentru contravaloarea serviciilor prestate de companiile noastre (acestea regăsindu-se în facturile emise), nici pentru contravaloarea gazelor naturale consumate”, se arată în comunicatul de presă E.ON Gaz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More