Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Atenție români! SMS-uri și apeluri false privind datorii pe care le aveți la ANAF

0 42

sms apel fals

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) atrage atenția contribuabililor referitor la o posibilă fraudă, răspândită la nivel național prin intermediul unor SMS-uri și apeluri false.

Conform ANAF, prin aceste mesaje contribuabilii sunt sfătuiţi să apeleze un număr de telefon în vederea obţinerii unei reduceri a datoriilor sau evitării executării silite.

”Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra unei posibile fraude care se analizează zilele acestea. Persoane fizice recepţionează pe telefoane sms-uri în care sunt informaţi că au datorii către ANAF, care este cuantumul acestora şi sunt sfătuiţi să apeleze un număr de telefon în vederea obţinerii unei reduceri sau evitării executării silite. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală atenţionează contribuabilii că aceste sms-uri nu sunt transmise de organele fiscale şi să nu dea curs solicitărilor din acestea’, se arată într-un comunicat al ANAF.

ANAF recomandă contribuabililor care primesc astfel de sms-uri să se adreseze organelor fiscale de care aparţin, în vederea clarificării stării de fapt fiscale

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More