Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Atenție, semaforul de la trecerea la nivel cu calea ferată din Hideaga nu mai funcționează

0 230

Semaforul de la trecerea la nivel cu calea ferată nu mai funcționează după ce un autoturism, la volanul căruia se afla un șofer sub influența alcoolului, l-a acroșat. ASIGURAŢI-VĂ înainte să treceţi calea ferată!

Semaforul trecerii la nivel cu cale ferată din Hideaga nu funcţionează, după ce a fost acroşat de un autoturism  condus de un şofer aflat sub influenţa alcoolului. Având în vedere faptul că lucrările de reparaţii ale instalaţiei ar putea dura până la sfârşitul săptămânii, poliţiştii îi roagă pe şoferii care se deplasează pe D.J.193, pe ruta Hideaga-Ardusat să se asigure înainte de a trece calea ferată!

Aseară, la ora 22.20, în urma unei sesizări cu privire la faptul că o persoană se deplasează cu autoturismul fără a respecta normele rutiere, poliţiştii s-au deplasat de urgenţă pe D.J.193, în localitatea Hideaga.

Autoturismul în cauză a fost găsit în afara părţii carosabile, pe partea stângă a direcţiei de mers. Poliţiştii l-au identificat pe şofer, un băimărean de 56 de ani, şi au constatat că acesta a lovit cu autoturismul panoul de control al semaforului trecerii la nivel cu cale ferată din Hideaga.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.