Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Atenție șoferi! De vineri se reiau lucrările la podurile de la ieșire din Dej

0 44

pod somes dej

Primăria Municipiului Dej anunță continuarea lucrărilor la podul peste pasajul de cale ferată începând de vineri, 17 octombrie, ora 22:00.

Reluarea lucrărilor va impune restricții de circulație pe un sens, pe perioada lucrărilor aferente amplasării rosturilor de dilatație, care se estimează a fi finalizate luni 20 octombrie, cu reluarea circulației pe ambele sensuri ale podului.

„În urmă cu 2 săptămâni au fost realizate intervenții pe un sens de circulație al podului, prin amplasarea rosturilor de dilatație și consolidarea grinzilor podului, prin turnarea de beton aditivat, care a fost protejat timp de 14 zile cu plăci metalice. Perioada de protecție s-a încheiat, au fost îndepărtate plăcile metalice și a fost turnat stratul de asfalt aferent suprafeței grinzilor consolidate.

De vineri încep lucrări similare pe al doilea sens de circulație al podului, iar dacă totul decurge normal, sperăm ca luni după-amiază să se încheie, după care se va relua circulația pe ambele sensuri”, a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More