Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Atenție șoferi! Drum închis duminică la Năsăud

0 98

Duminică, 14 mai a.c., între orele 10.00-14.00, traficul rutier va fi închis pe DN 17C, la intersecția cu DN 17D în localitatea Salva până la intersecția cu DN17D- Bulevardul Grănicerilor, din orașul Năsăud, în contextul desfășurării evenimentului ”Țara Năsăudului-Patria Costumului Popular”.

Duminică, 14 mai a.c, în orașul Năsăud, va avea loc manifestarea cultural-artistică: ”Țara Năsăudului – Patria Costumului Popular”, ocazie cu care, organizatorii își propun să adune cel mai mare număr de participanți îmbrăcați în costum național, în același loc, pentru a intra în Cartea Recordurilor.

În acest context, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud vă informează că, duminică, 14 mai a.c., între orele 10.00-14.00, traficul rutier va fi închis pe DN 17 C, la intersecția cu DN 17 D în localitatea Salva până la intersecția cu DN17D- Bulevardul Grănicerilor, din orașul Năsăud.

Devierea traficului rutier se va face pe următoarele rute ocolitoare:

  • Dinspre localitatea Salva către Bistrița – Mocod, Cociu, Beclean, Bistrița;

-Mocod, Beclenuț, Bistrița.

  • Dinspre municipiul Bistrița– Beclean, Cociu, Mocod, Salva

–  Beclean, Beclenuț, Mocod, Salva.

  • Dinspre localitatea Rebrișoara –Năsăud, Bistrița, varianta ocolitoare Bistrița, Beclean și invers.
  • Dinspre Beclean către Sîngeorz-Băi și invers, pe traseul Beclean-Bistrița-Rebrișoara-Sîngeorz-Băi.

 

Având în vedere faptul că se preconizează participarea unui public numeros, polițiștii de ordine publică și investigații criminale vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică și vă recomandă:

 Să fiţi foarte atenţi cu banii şi obiectele personale, fiind zone aglomerate!În aglomeraţie, dacă vă simţiţi bruscaţi, controlaţi-vă geanta sau portmoneul chiar în acel moment!

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist ori sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă!

De asemenea, pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente neplăcute, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pe drumurile publice şi pe traseele de acces în zonă.

Polițiștii vă recomandă să circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, în special când se circulă în coloană şi nu uitaţi de politeţea rutieră. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, în mers, măriţi distanţa dintre vehicule.

RESPECTAȚI INDICAȚIILE POLIȚIȘTILOR CARE DIRIJEAZĂ CIRCULAȚIA!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More