Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Atenţie, şoferi! Probleme la plata prin SMS a rovinietei și a taxei de pod

0 167

Plata rovinietei şi a taxei de pod prin SMS ar putea fi afectată de lucrări de mentenanţă la sistemele informatice, în acest weekend.

De astăzi de la ora 14 şi până mâine seară la ora 22, şoferii sunt sfătuiţi să-şi achiziţioneze rovinieta sau să plătească taxa de pod la benzinării sau alţi distribuitori.

„CNAIR SA informează clienții operatorilor de telefonie mobilă că, urmare a unor activități de mentenanță/upgrade la sistemle informatice ale Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), în perioada 18 noiembrie, ora 14:00 — 19 noiembrie 2017, ora 22:00, există posibilitatea ca emiterea rovinietelor și a peajelor, prin intermediul serviciului de mesagerie scurtă (SMS), să fie întreruptă”, precizează CNAIR.

În aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, în situația în care nu se reușește achitarea rovinietei/peajului prin SMS, utilizatorii au obligația de a achita tarifele la punctele de lucru ale distribuitorilor.

Lista acestora poate fi consultată pe site-ul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More