Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Atenționare de călătorie în Ungaria: cod roșu de caniculă

0 44

cod_rosu_canicula_99708200

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Ungaria că Inspectoratul de Meteorologie ungar a emis o atenționare cod roșu de caniculă pentru întreg teritoriul Ungariei.

Atenționarea cod roșu de caniculă este valabilă în perioada  22-24 iulie 2015, când temperaturile vor depăși valoarea de 37 grade C.

Începând cu data de 25.07.2015, se anticipează că valoarea temperaturii va scădea, ajungând până la 33 grade C.

Se recomandă cetățenilor români să consulte și pagina Internet a Ambasadei României la Budapesta (http://budapesta.mae.ro).

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să consulte pagina de Internet www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația ‘Călătorește în siguranță’ (ce poate fi descărcată gratuit din ‘App Store’ și ‘Google Play’), care oferă informații, recomandări de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More