Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Atenționare de călătorie în Ungaria: Reglementări privind circulația camioanelor de Anul Nou

0 131

Ministerul Afacerilor Externe informează transportatorii români care tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Ungariei că, pe perioada zilelor nelucrătoare cu ocazia Anului Nou, sunt restricții de circulație pentru autovehiculele de transport marfă a căror masă totală depășește greutatea de 7,5 tone.

Potrivit unui comunicat al MAE remis luni AGERPRES, transportatorii români care trec prin Ungaria cu autovehicule a căror masă totală depășește greutatea de 7,5 tone au restricții începând cu ziua de joi, 31 decembrie 2015, ora 22,00, ora locală, și până vineri, 1 ianuarie 2016, ora 22,00, ora locală, precum și din data de 2 ianuarie 2016, ora 22,00, ora locală, până la data de 3 ianuarie 2016, ora 22,00, ora locală — conform reglementărilor aferente zilelor sfârșitului de săptămână.

MAE reiterează că, până la data de 1 martie 2016, camioanele dotate cu euro 3 pot circula sau tranzita teritoriul Ungariei în perioadele în care este în vigoare o restricție de circulație.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația ‘Călătorește în siguranță’ (disponibilă gratuit în ‘App Store’ și ‘Google Play’), care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale, mai menționează sursa citată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More