Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ați pierdut ceva la festivalul Untold? Găsiți obiectele pierdute la poliție

0 282

Zeci de obiecte piedute, printre care portmonee, chei de maşină, telefoane mobile sau carduri bancare, au fost găsite după festivalul Untold de la Cluj-Napoca. Proprietarii sunt aşteptaţi să le ridice la Poliţia municipiului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Adrian Ştefan, a declarat miercuri că obiectele au fost predate de organizatorii festivalului reprezentanţilor Poliţiei.

”Zeci de obiecte, printre care portmonee, telefoane mobile, legături cu chei, chei de autoturisme, carduri bancare, abonamente transport în comun, pierdute şi găsite după festivalul Untold, au fost predate de organizatori şi se află în custodia Poliţiei municipiului Cluj-Napoca. Persoanele care pot dovedi că sunt proprietarii bunurilor se pot adresa poliţiei pentru recuperarea acestora”, a spus Ştefan.

Festivalul Untold s-a desfăşurat la Cluj-Napoca în perioada 3 – 6 august. Potrivit organizatorilor, în cele patru zile de festival, peste 330.000 de oameni au participat la evenimentele organizate în perimetrul festivalului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More