Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Atmosferă electrizantă în prima zi de Untold Festival. Muzica a zguduit centrul Clujului până târziu în noapte – FOTO/VIDEO

0 179

Untold Festival Ziua 1

Peste 30.000 de tineri puși pe distracție și petrecerea au luat cu asalt zona centrală a Clujului încă din prima zi de Untold Festival, cel mai mare eveniment muzical al anului în Cluj-Napoca.

Petrecerile au început încă de după-amiază, pentru ca spre seară zona stadionului Cluj Arena și a Sălii Polivalente să devină un adevărat furnicar.

Mii de tineri, bătrâni sau chiar copii, au împânzit zona festivalului, cele mai aglomerate fiind zonele de alimentație publică, barurile și punctele de alimentare a cardurilor bancare. Bineînțeles, la foarte mare căutare au fost și zonele de relaxare, deși, unii dintre petrecăreți căutau mai mult să dea drumul distracției decât să se odihnească.

Trupa românească Șuie Paparude a fost cea care a dat tonul petrecerii pe scena principală a festivalului, câteva mii de festivalieri fiind deja în formă pentru party.

Britanicul Tom Odell a atras apoi și mai multă lume pe gazonul stadionului clujean, iar în tribune, cei care nu simțeau nevoia să se zbenguiască dar doreau să vadă show-ul au luat loc pe scaune. Megapetrecerea a continuat cu Lost Frequencies, moment introdus în program de organizatori după ce Duke Dumont a anunțat în ultima clipă că nu va mai participa la Untold Festival.

Atmosfera a devenit cu adevărat explozivă odată cu apariția în scenă a DJ-ului olandez Fedde Le Grand, care a oferit un adevărat show de lumini, artificii și muzică. Acesta a fost, de fapt, momentul culminant al serii și cel mai apreciat de festivalieri, care au umplut zona gazonului de pe Cluj Arena.

Atmosfera a fost la fel de electrizantă și la show-ul susținut de Dimitri Vegas & Like Mike, însă, surprinzător, cel mai așteptat moment al serii, prezența ATB pe scena Untold Festival, a dezamăgit.

De altfel și publicul a fost mai puțin numeros decât la show-urile precedente, iar prestația DJ-ului a cam lăsat de dorit pentru pretențiile celor care se așteptau de la un cap de afiș al festivalului la ceva mult mai spectaculos.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.971520122910755.1073742022.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More