Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Atmosferă incendiară la ”Remember Cenaclul Flacăra” în Dej. Finalul de spectacol, aplaudat în picioare de dejeni – VIDEO

0 621

Tineri sau mai puțin tineri, oameni care au trăit și admirat pe viu concertele incendiare ale Cenaclului Flacăra în tinerețe și copii care le-au văzut doar la televizor sau pe internet, cu toții au cântat și au aplaudat frenetic show-ul creat miercuri seara la Dej de artiștii Cenaclului Flacăra.

Andrei Păunescu, fiul regretatului poet Adrian Păunescu, Emeric Imre, Magda Puskas, Mircea Vintilă și toboșarul Ionel Tănase alături de basistul Rareș Suciu au reînviat miercuri, la Dej, atmosfera memorabilă a Cenaclului Flacăra.

Sala de spectacole a Centrului Cultural ”Arta” Dej a fost neîncăpătoare pentru mulțimea de dejeni care au dorit să ia parte la acest fenomen, fani din tinerețe ai Cenaclului, reprezentanți de seamă ai ”generației în blugi”, sau tineri care au dorit să trăiască pe viu ceea ce părinții și bunicii lor au savurat pe vremuri și și-au creat amintiri fabuloase pe care le povestesc și astăzi urmașilor lor.

La început destul de timizi în voce, dejenii și-au dat drumul pe parcursul spectacolului, ajutați și de artiștii de pe scenă, și au cântat alături de aceștia, tot mai însuflețiți și cu tot mai mult volum, cele mai cunoscute piese ale Cenaclului de demult. Pentru a diversifica atmosfera, Andrei Păunescu a povestit spectatorilor întâmplări trăite alături de tatăl său în turneele făcute în urmă cu mulți ani prin toată România, iar artiștii au interacționat frumos cu publicul, povestind la rândul lor amintiri din vremea când Cenaclul Flacăra a devenit un fenomen național.

Deși au contractat doar 90 de minute de spectacol, artiștii nu s-au dat duși de pe scenă, fiind încurajați de căldura publicului să mai rămână încă o oră peste program și să cânte, alături de spectatori piese celebre din anii 70-90. Spre final, dejenii au scăpat de inhibiții, au aprins luminițele telefoanelor și au cântat și aplaudat în picioare hit-urile faimoase ale Cenaclului Flacăra, la finalul unei seri incendiare și care va rămâne multi timp în amintirea celor care au fost prezenți. Imaginile video de mai sus vorbesc de la sine despre ceea ce s-a întâmplat miercuri seara la Centrul Cultural ”Arta” Dej.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1695019817227445.1073742431.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More