Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au BĂUT cot la cot, dar totul s-a încheiat cu o TÂLHĂRIE

0 42

furt-buzunare-telefon-hoti

Poliţiştii clujeni au reţinut 24 de ore doi minori de 17 ani bănuiţi că ar fi deposedat, prin violenţă, un bărbat de telefonul mobil şi de o borsetă.

La data de 27 mai a.c., ora 8:40, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj – Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj, au fost sesizaţi de către un bărbat de 28 de ani, din judeţul Satu Mare, despre faptul că în cursul nopţii de 26/27.05.2014 a fost victima unei tâlhării.

Conform primelor verificări, persoana vătămată ar fi consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane întâlnite ocazional într-un local public din zona limitrofă Staţiei C.F. Cluj-Napoca.

Victima s-ar fi deplasat cu aceste persoane în zona Staţiei C.F. Cluj-Napoca, unde, pe fondul unui conflict spontan, a fost deposedată, prin violenţă, de un telefon mobil şi de o borsetă cu acte şi bani.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate persoanele implicate ca fiind doi minori de 17 ani, ambii din comuna Apahida.

Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Totodată, unitatea de parchet competentă a dispus continuarea cercetărilor faţă de cei doi sub control judiciar.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More