Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au băut, s-au certat, iar un bărbat a fost lovit cu toporul în cap

0 65

topor

Ieri seară, în jurul orei 21, poliţiştii au  fost sesizati prin SNUAU 112 că la domiciliul unui bărbat de 31 ani, din comuna clujeană Mintiu Gherlii, a avut loc o altercație între 3 persoane.  

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au stabilit că un bărbat a consumat băuturi alcoolice la domiciliul său împreună cu alte două persoane, rude cu acesta și frați între ei. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia unul dintre fraţi i-a aplicat bărbatului de 31 ani o lovitură cu un corp contondent în zona capului, producându-i leziuni corporale.

În funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale stabilite de medicul legist se va realiza încadrarea juridică a faptei. Pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe legea prevede obligativitatea depunerii de către partea vătămată a unei plângeri prealabile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More