Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au comis 13 furturi din magazine, dar n-au scăpat

0 34

furt-arestat-catuse

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Bistrița, în colaborare cu polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, au identificat principalii suspecţi de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale pe raza municipiului Bistrița.

Suspecții au fost identificați în persoana numiților: C.H. din Bistrița în vârstă de 32 de ani, O. L. din Timișoara în vârstă de 29 de ani, C.P. din Bistrița în vârstă de 18 ani, E.I. de 21 de ani din Bistrița, M.H. din Bistrița în vârstă de 21 de ani, O.M. din Arad în vârstă de 29 de ani și B.A. din Bistrița în vârstă de 18 ani.

În perioada 03.10. – 03.12.2013, în diverse participații, susnumiții au comis 13 furturi din societăți comerciale, situate pe raza municipiului Bistrița, cauzând un prejudiciu de aproximativ 12.800 de lei din care au fost recuperate bunuri în valoare de 5.072 de lei.

Față de numiţii O.L. și C.H. s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 h și au fost prezentaţi în data de 3 decembrie Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

Propunerea nu a fost însuşită, parchetul competent dispunând faţă de C.H. măsura obligării de a nu părăsi ţara pe o durată de 30 zile, iar faţă de O.L. a fost dispusă măsura obligării de a nu părăsi localitatea, respectiv municipiul Bistriţa, pe o perioadă de 30 zile.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More