Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au confiscat 2 kg de tutun şi 160 de ţigarete fără documente de provenienţă

0 44

tigari-general

Ieri, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean, împreună cu poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Lechinţa şi Chiochiş, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală prin comercializarea ţigărilor de contrabandă sau a celor fabricate în România, fără a respecta condiţiile prevăzute de lege.

Astfel, în urma controlului efectuat la un magazin din localitatea Lechinţa, poliţiştii au depistat un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din Matei, în timp ce oferea spre vânzare 2 kg de tutun, a căror provenienţă nu a putut fi dovedită în condiţiile legii. La aceeaşi dată, poliţiştii au depistat pe raza localităţii Sânnicoara un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce oferea spre comercializare 160 de ţigarete, de provenienţă Ucraina, fără a poseda documente legale de provenienţă.

Cele 2 kg de tutun, respectiv ţigaretele, în valoare de aproximativ 680 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.
Au fost aplicate de poliţişti cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare de 300 de lei, privind fapte de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi pentru activităţi comerciale ilicite.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More