Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au dat o spargere, dar au fost prinsi de politistii clujeni

0 43
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie i-au reţinut, pentru 24 ore, pe B.A. de 22 ani şi B.R. de 19 ani, suspecţi de săvârşirea infracţiunii de port ilegal de armă albă şi tentativă la furt calificat, precum şi pe K.C. de 19 ani suspect de săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

În fapt, la data de 25 noiembrie, cei trei suspecţi au fost reţinuţi de către poliţişti, la intersecţia Calea Turzii cu str. Mihai Românul, după ce la vederea echipajului de poliţie aceştia încercaseră să se ascundă.

Cu ocazia controlului corporal, asupra suspecţilor au fost găsite instrumente care ar fi putut fi folosite la comiterea de furturi din locuinţe.

De asemenea, asupra lui B.A. s-a găsit un cuţit cu lama de 9 cm lungime, iar asupra lui B.R. s-a găsit un briceag cu lama de 8 cm lungime.

Suspecţii au fost conduşi la sediul poliţiei, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, înainte cu puţin timp, aceştia ar fi pătruns într-o locuinţă din zonă şi, fiind surprinşi de partea vătămată, ar fi fugit către strada pe care au fost depistaţi de poliţişti.

Cei trei tineri, reţinuţi de către poliţişti pentru 24 ore, au fost prezentaţi instanţei de judecată, care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More