Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au depistat 21 de elevi care au chiulit de la şcoală

0 21

examen bacalaureat liceu facultate

Astăzi, poliţişti şi inspectori şcolari clujeni au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a absenteismului în mediul şcolar, activitate realizată în incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca. 

În mai puţin de o oră au fost găsiţi 21 elevi care îşi petreceau timpul în afara  unităţii de învăţământ, deşi ar fi trebuit să participe la orele de curs. Situaţia nominală a elevilor găsiţi de poliţişti în timpul acestei acţiuni va fi comunicată Inspectoratului Şcolar Cluj, care o va transmite unităţilor de învăţământ vizate, spre informarea părinţilor şi a cadrelor didactice.

Totodată, în timpul acţiunii au fost controlate 7 unităţi comerciale în ceea ce priveşte respectarea prevederilor legale pentru asigurarea pazei, activitatea realizată de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca şi personalul de pază al centrului comercial.

Având în vedere faptul că prevenirea delincvenţei juvenile este o prioritate a instituţiei clujene, poliţiştii desfăşoară în mod curent acţiuni de acest gen pentru prevenirea şi combaterea absenteismului şcolar, atât pe raza municipiului Cluj-Napoca, cât şi în întreg judeţul Cluj.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.