Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au depistat 21 de elevi care au chiulit de la şcoală

0 38

examen bacalaureat liceu facultate

Astăzi, poliţişti şi inspectori şcolari clujeni au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a absenteismului în mediul şcolar, activitate realizată în incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca

În mai puţin de o oră au fost găsiţi 21 elevi care îşi petreceau timpul în afara  unităţii de învăţământ, deşi ar fi trebuit să participe la orele de curs. Situaţia nominală a elevilor găsiţi de poliţişti în timpul acestei acţiuni va fi comunicată Inspectoratului Şcolar Cluj, care o va transmite unităţilor de învăţământ vizate, spre informarea părinţilor şi a cadrelor didactice.

Totodată, în timpul acţiunii au fost controlate 7 unităţi comerciale în ceea ce priveşte respectarea prevederilor legale pentru asigurarea pazei, activitatea realizată de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca şi personalul de pază al centrului comercial.

Având în vedere faptul că prevenirea delincvenţei juvenile este o prioritate a instituţiei clujene, poliţiştii desfăşoară în mod curent acţiuni de acest gen pentru prevenirea şi combaterea absenteismului şcolar, atât pe raza municipiului Cluj-Napoca, cât şi în întreg judeţul Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More