Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au fost demarate procedurile legale pentru modernizarea a șapte noi sectoare de drumuri județene

0 38

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a demarat procedura legală de achiziție publică a serviciilor de întocmire documentații cadastrale de întăbulare, studii geotehnice, expertiză tehnică, documentații de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI), proiectare și asistență tehnică pentru un număr de șapte noi sectoare de drumuri județene, respectiv:

• DJ 108C DN1 – Mănăstireni
• DJ 103G DN75 – Cheile Turzii
• DJ 103G limită jud. Alba – Moldoveneşti – Săndulești – Ceanu Mic – Aiton
• DJ 103M Vâlcele – Rediu – Aiton
• DJ 161A Apahida – Cojocna
• DJ 161 Fundătura (DN1C) -Dăbâca – Panticeu – Sărata
• DJ 109D Sic – Visa – Coasta – DN1

„Ceea ce îmi doresc este ca în cel mai scurt timp posibil să înceapă efectiv lucrările de reabilitare și modernizare a drumurilor județene, atât de necesare și benefice pentru întreaga economie a județului și pentru locuitorii acestuia.

Acesta este motivul pentru care am intensificat la maxim ritmul demersurilor necesare, sens în care, celor patru drumuri județene pentru care am început la sfârșitul săptămânii trecute procedurile de autorizare li se adaugă aceste șapte noi sectoare de drumuri județene pentru care am demarat procedurile de achiziție publică” a declarat domnul Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

Valoarea estimată a serviciilor contractate de Consiliul Județean Cluj pentru aceste șapte sectoare de drumuri județene este de 3.120.743 lei, fără TVA.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More