Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au fost reluate lucrările privind modernizarea străzilor din comuna Mica

0 254

Au fost reluate lucrările privind modernizarea străzilor din comuna Mica, cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală, anunță primarul Tiberiu Zelencz.

Conform edilului comunei, lucrările au fost oprite la un moment dat din cauza lucrărilor privind introducea apei în comună.

”La fel ca de fiecare dată și în fiecare zi voi fi prezent în teren și acolo unde cetățenii au nevoie de mine. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată în 2016 și 2020 pentru funcția de primar al acestei comune. Voi lupta în continuare pentru bunăstarea și dezvoltarea comunei Mica, iar ceea ce am promis vă asigur că voi realiza, chiar dacă uneori este nevoie de mai mult timp și răbdare, pentru a implementa unele proiecte. Îmi doresc foarte mult să dezvolt comuna noastră, pentru a ajunge una dintre din cele mai moderne comune din județul Cluj și de ce nu, din România! V-am simțit mereu aproape, iar tot ceea ce am realizat până acum vi de datorează, dragi cetățeni ai comunei Mica. Construim împreună, continuăm împreună!”, a transmis Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More