Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au furat combustibil şi motoare electrice în valoare de peste 13.000 de lei

0 132

HOTi

În urma investigaţiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale și Secției 1 Poliție Rurală, au fost identificaţi trei suspecţi de furturi, toți din comuna Budacu de Jos, sat Jelna.

Aceştia sunt suspectaţi că în perioada februarie-martie 2012, prin perforare cu ajutorul unei maşini de găurit, ar fi sustras combustibil din rezervoarele a patru autoturisme parcate pe raza municipiului Bistriţa, cu un prejudiciu în valoare de 5.520 lei.

De asemenea, în perioada ianuarie – aprilie 2012, pe timp de noapte, aceştia ar fi pătruns într-o moară situată în Budacu de Jos, de unde au sustras trei motoare electrice în valoare de 8.000 lei.

Suspecţii, cu vârste cuprinse între 19 ani şi 34 ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore și au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă, față de aceștia luându-se ulterior măsura obligării de a nu părăsi țara.

Cercetările sunt continuate de către Biroul de Investigaţii criminale în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More