Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au furat componente ale Autostrăzii A3

0 238

 

autostrada transolvania

Şase persoane sunt suspectate de poliţiştii clujeni că ar fi sustras componente ale Autostrăzii A3, punând, astfel, în pericol, siguranţa rutieră.

Poliţiştii de la Postul de Poliţie Gilău din cadrul I.P.J. Cluj suspectează şase bărbaţi, cu vârste între 16 şi 46 de ani, de sustragerea de componente ale Autostrăzii A3, prin care s-a pus în pericol siguranţa rutieră.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în cursul anului 2013, în mai multe rânduri, suspecţii ar fi sustras stâlpii şi plasa de protecţie împotriva animalelor amplasată pe marginea autostrăzii A3 şi pe breteaua de coborâre a autostrăzii. Prejudiciul stabilit până în prezent este de aproximativ 4.480 de euro.

În urma probatoriului administrat în cauză, ieri, cinci dintre suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Tot în aceeaşi zi, au fost prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, instanţa de judecată dispunând împotriva acestora măsura preventivă de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More