Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au furat o mașină din Cluj și au încercat s-o vândă la Satu Mare

0 45

furt auto hot

Șase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 50 de ani, din judeţele Cluj şi Satu Mare, sunt bănuiţi că ar fi fost implicaţi în sustragerea unui autoturism de pe raza municipiului Cluj-Napoca şi cercetaţi pentru „furt calificat” şi „tăinuire.”

În fapt, în noaptea de 13/14 aprilie a.c., doi bărbaţi în vârstă de 24, respectiv 27 de ani, din localităţile Mihai Viteazu şi Cluj-Napoca, judeţul Cluj, ar fi sustras un autoturism care se afla parcat pe strada Agricultorilor din municipiul Cluj-Napoca.

Ulterior, ar fi transportat autoturismul în afara judeţului, respectiv în Satu-Mare, unde ar fi intenţionat să îl înstrăineze.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii clujeni, în data de 07/08.05.2014, autovehiculul a fost localizat şi ridicat de pe raza judeţului Satu Mare, din garajul unui sătmărean, unde a fost depozitat de cei în cauză.

Activitatea celor doi ar fi fost sprijinită de alţi patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani din judeţele Cluj şi Satu-Mare, faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăinuire”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

La data de 13 mai a.c., poliţiştii au depistat asupra unuia dintre cei patru bărbaţi cercetaţi pentru „tăinuire” şi dispozitivele electronice utilizate în vederea sustragerii de autovehicule.

Bărbaţii de 24, respectiv de 27 de ani sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal.

Activităţile au fost efectuate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi Bihor, precum şi cu cel al poliţiştilor din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale Bucureşti.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 180.000 de lei, fiind recuperat de către poliţişti.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More