Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au furat structuri metalice de la Autostrada Transilvania

0 46

autostrada transolvania

Poliţiştii clujeni au depistat structuri metalice susceptibile a proveni de la Autostrada Transilvania, în urma unor percheziţii efectuate la persoane bănuite de furt din locuinţă.

Ieri, în baza mandatului de percheziţie emis de către Judecătoria Turda, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au percheziţionat domiciliile a trei persoane, bănuite de furt din locuinţă.

În baza probatoriului administrat în cauză, existau suspiciuni că la cele trei adrese din municipiul Turda se află bunurile sustrase de la un bărbat din Câmpia Turzii, în cursul lunii aprilie 2014.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au depistat bunuri sustrase de la partea vătămată, respectiv o moară pentru cereale şi mai multe unelte electrice. Totodată, au fost identificate structuri metalice susceptibile a proveni de la Autostrada Transilvania, precum şi plasă din sârma cu înveliş verde, topită în mare parte, prin ardere.

Faţă de cele trei persoane implicate, poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More