Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au găsit un tractor furat din Italia în valoare de 65.000 de euro FOTO

0 44

tractorF

Poliţiştii de frontieră din cadrul  I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat un tractor, în valoare de 65.000 de euro, care figura ca fiind furat din Italia  din anul 2008.

Acţiunile pe linia traficului internaţional cu utilaje furate din Spaţiul Schengen in zona de competenta a I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei continuă, după ce luna iulie 2013 poliţiştii de frontieră au descoperit pe raza localităţilor Petrova şi Bistra 4 buldoexcavatoare, care figurau ca fiind furate.

Astfel, ieri, lucrători din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au mai depistat pe raza, jud. Maramureş un tractor marca John Deere. La controlul efectuat asupra acestuia s-a constatat că tractorul figura în bazele de date ca fiind furat din Italia din anul 2008.

În urma verificărilor s-a stabilit ca utilajul aparţinea unui cetăţean român, din judeţul Maramureş. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

In continuare se fac cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, la final urmând a fi luate masurile legale ce se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More