Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au înălţat baloane pentru îngeraşii plecaţi prea devreme GALERIE FOTO/VIDEO

0 83

DSC07357

În ciuda condițiilor meteo nefavorabile, zeci de persoane au vrut să înfrunte ploaia și să ia parte la Ziua Părinților de Îngeri, eveniment care a avut loc duminică la Dej, Cluj și în alte 19 orașe din România.

Ca în fiecare an, Ziua Părinților de Îngeri a fost organizată la Dej în parcul din Piața Bobâlna. La invitația Organizației E.M.M.A. – Eternul Miracol Materna Alinare au răspuns zeci de persoane care au vrut să comemoreze împreună copiii plecați prea devreme din această lume.

Părinți, rude mai apropiate sau îndepărtate, prieteni sau cunoscuți, toți au aprins lumânări și au înălțat la cer baloane colorate purtând numele copiilor care au devenit îngerași. La eveniment a participat şi primarul Dejului, Morar Costan, care a transmis un mesaj persoanelor din parcul mic.

În acest an, în centrul parcului mic a fost amplasată şi o urnă pentru donaţii. Conform Monicăi Mureşan, organizatorul evenimentului de la Dej, jumătate din suma adunată va ajunge la Secţia Nou-Născuţi a Spitalului Municipal Dej.

Citeşte şi: Ziua Părinţilor de Îngeri are loc duminică la Dej şi Cluj Napoca

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More