Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au încălcat izolarea la domiciliu. Au fost puși în carantină instituționalizată

0 193

Doi tineri din Telciu au fost depistați de polițiști încălcând măsura izolării la domiciliu.

Astfel, potrivit celor de la IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 27 mai, ora 03:00, cu ocazia activităților de patrulare desfășurate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au depistat și legitimat pe un tânăr de 30 de ani, din Telcișor.

Cu ocazia acestor verificări, au constatat faptul că acesta a încălcat măsura izolării la domiciliu, fiind depistat la o distanță de aproximativ 3 km de locuință. A fost sancționat contravențional și plasat în carantină instituționalizată, sub pază.

Totodată, în această dimineață, cu ocazia acțiunilor de monitorizare a traficului rutier, a fost oprit un autoturism care circula prin localitatea Telcișor.

Cu ocazia verificărilor, a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din localitate, pasager în autoturismul oprit pentru control. Acesta avea obligația de a nu părăsi locația stabilită, încălcând astfel măsura izolării la domiciliu impusă. A fost sancționat contravențional și plasat în carantină instituționalizată, sub pază.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More