Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au încălcat ordinele de protecție. S-au ales cu dosare penale

0 187

Două dosare penale au fost întocmite de polițiști pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordine de protecție

La data de 11 septembrie, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

În urma intervenție, la fața locului au constatat faptul că, un bărbat de 37 de ani, din Dumitrița, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, emis la data de 3 iulie, de către Judecătoria Bistrița.

Acesta s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 100 de metri și i s-ar fi adresat soției, deși îi era interzis.

A doua zi, 12 septembrie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au întocmit un alt dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, un bărbat de 51 de ani, din Bistrița, s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 200 de metri de locuința fostei soții, încălcând astfel ordinul de protecţie provizoriu emis pentru protejarea acesteia, în noaptea de 11/12 septembrie, de polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More