Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au încălcat regimul rutier. Au ajuns la închisoare

0 75

Poliţiştii din Nuşfalău au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Jibou, respectiv Judecătoria Şimleu Silvaniei.

Potrivit unui comunicat al IPJ Sălaj, ieri, 23 martie, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Jibou, pe numele unui tânăr de 22 de ani, din comuna Românaşi. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de la o pedeapsă de 10 luni şi 20 de zile închisoare, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

În aceeaşi zi, oamenii legii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani, emis de Judecătoria Şimleu Silvaniei, pe numele unui tânăr de 28 de ani, din comuna Halmăşd. Tânărul a fost condamnat pentru conducere fără permis.

Cei doi au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj şi urmează a fi transferaţi la penitenciar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More