Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Au incendiat cu un cocktail Molotov un apartament din Zalău

0 79

pompieri--incendiu-apartament

Polițiștii sălăjeni au reușit în timp record să-i identifice pe vinovații incendiului izbucnit în noapte de sâmbătă spre duminică într-un apartament din Zalău.

La data de 21 septembrie, ora 2.16, Poliția a fost sesizată prin apelul unic 112 cu privire la producerea unui incendiu într-un apartament din blocul F15, de pe strada I. Nechita din Zalău.

Citiți și: Atacați în miez de noapte cu un cocktail Molotov

Cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a stabilit că persoane necunoscute au aruncat prin geam o sticlă incendiară într-un apartament de la parterul blocului. În momentul izbucnirii incendiului, în apartament se aflau două persoane.

Poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi, iar investigaţiile au condus spre S. Robert, 27 ani, din Zalău, şi A. Florin, 30 ani, din Popeni. Cei doi tineri au fost reţinuţi şi prezentaţi astăzi Tribunalului Sălaj, cu propunerea de arestare preventivă pentru tentativă la omor calificat şi distrugere prin incendiere.

Cercetările în acest caz au fost desfăşurate sub coordonarea procurorilor, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă.

Foto: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More