Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au început lucrările la drumul judeţean DJ 109 Răscruci – Borşa – Vultureni – Aşchileu

0 55

Consiliul Judeţean Cluj a demarat lucrările de întreţinere şi reparare a drumului judeţean DJ 109 Răscruci – Borşa – Vultureni – Aşchileu, obiectivul principal fiind acela de a fluidiza traficul rutier din zonă şi de a asigura o circulaţie normală, în condiţii de siguranţă.

Lucrările vizează un tronson cu o lungime totală de cca. 20 de kilometri, mai exact de la kilometrul 13+000 până la kilometrul 32+700.

În etapa actuală, se execută plombări cu asfalt, urmând ca lucrările de întreţinere şi reparaţii să continue cu plombări cu emulsie, şanţuri, acostamente, reprofilare cu adaos de piatră şi defrişări.

Pentru a se asigura calitatea şi, respectiv, caracterul conform al lucrărilor, acestea se execută  exclusiv în condiţii meteorologice favorabile, calitatea fiind permanent verificată de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More