Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au început lucrările pentru introducerea rețelelor de apă în comuna Mica

0 162

Au început lucrările privind introducerea rețelelor de apă în Comuna Mica. Startul lucrărilor a fost dat marți, 2 iunie, iar termenul de finalizare a lucrărilor în zona Mica-Unguraș este 18 mai 2022.

”A fost un moment unic şi un sentiment profund, plin de emoţie, când cupa buldoexcavatorului a săpat primii metri de pământ pentru introducerea reţelelor de apă în comuna noastră. Ceea ce în trecut au fost doar promisiuni electorale, acum introducerea apei în comuna noastră devine realitate. În această dimineaţă au fost demarate lucrările în localitatea Mica, urmând ca în zilele următoare să înceapă și în celelalte localități”, transmite primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Acesta face și un apel la locuitorii comunei pentru a colabora cu constructorii

”Am rugămintea ca fiecare dintre noi să avem o colaborare bună cu constructorul, să-l sprijinim pentru buna desfășurare a lucrărilor, deoarece cu toţii ştim că fiind lucrări de mare amploare se va produce disconfort şi tocmai de aceea va trebui să dăm dovadă de multă înţelegere faţă de echipele din teren”, mai spune Zelencz.

”Vreau să-i felicit pe toți cei care au muncit pentru realizarea acestui mare Masterplan, echipa din cadrul Companiei de Apă Someş, președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tişe, presei locale care a fost mereu alături de noi în aceasta privința, angajaţilor Primăriei Mica, consilierilor locali și județeni şi nu în ultimul rând dumneavoastră cetăţenilor care aţi avut încredere în mine încă din anul 2016, când am fost ales ca primar, m-aţi încurajat şi susținut mereu. Succesul este al dumneavoastră pentru că mereu ați luptat alături de mine si iată că astăzi putem spune că am reușit.
Proiectele noastre nu se opresc aici, ele merg mai departe, iar în perioada următoare vor începe şi alte noi lucrări în comuna noastră. Mergem mai departe!”, mai spune primarul din Mica.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More