Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Au început Zilele Dejului. Deschiderea oficială a avut loc la Muzeul Municipal Dej – FOTO/VIDEO

0 65

Zilele Dejului - deschiderea oficiala

Oficialități locale și oameni de cultură au participat vineri dimineață la ceremoniile prilejuite de deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Dej, eveniment care se desfășoară până duminică în orașul de pe malul Someșului.

Prima parte a manifestărilor dedicate Zilelor Dejului a început cu alocuțiunea primarului Costan Morar, după care directorul Muzeului Municipal Dej, Constantin Albinetz a prezentat expoziția ”Istorie și memorie locală”.

În cadrul programului a urmat vernisajul expoziției ”Pixel-Art”, organizată de Clubul Copiilor Dej și prezentată de prof. Loredana Tomșa, pentru ca la finalul manifestărilor să aibă loc lansarea cărții ”40 pricesne”, semnată de Alexandru Cristea și prezentată de pr. Ioan Mărginean.

Zilele Municipiului Dej continuă vineri cu seara de tineret, de la ora 19:00. Pe scena amplasată în Piața Bobâlna vor urca trupe și artiști locali, printre care Seso, Gabriela Toma, Atac Verbal, Csobot Adel, MIST, Big City, Rattlejack, iar seara se va încheia cu un concert susținut de Matteo.

Vedeți aici programul complet al Zilelor Municipiului Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More